Rebarborová omáčka s estragonem
Sezónní rebarboru můžete zužitkovat i jinak, než do moučníku. Vyzkoušejte zajímavou rebarborovou omáčku s estragonem. Kombinaci nakyslé chuti a jemně pikantního estragonu si dobře vychutnáte s pečeným kuřetem.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 723 kJ / 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,25 g |
Tuky | 1,13 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 84,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: kniha Poklady klasické kuchařky, upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2014 11:52
buffalo: Děkuji, bylo to opravdu moc dobré a určitě budu v sezoně dělat pravidelně
27. 5. 2014 11:25
je to dobrá kombinace s tím masem...ve španělsku jsem jedl jablečné pyré k vepřové panence na soli a s opečeným bramborem...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 7 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 11 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 49 minutami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 1 hodinou
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 1 hodinou
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 3 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 3 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 4 hodinami
Domácí šunková pěna
Hanicka81 uvařila před 4 hodinami
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Deset otázek a odpovědí ke zpracování rebarbory v kuchyni. Jak ji upravit a co z ní uvařit
Další recepty
Tématické fráze: rebarborová omáčka rebaborová omáčka recepty s estragonem s estragonem
Suroviny: rebarbora, cukr, voda, estragon
Rebarborová omáčka s estragonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p6RV
2 názory