Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Pečené vepřové koleno je označováno jako jedno z našich národních jídel. Máme pro vás lahodný recept s pikantní marinádou a černým pivem. Příprava je sice zdlouhavější, ale odmění vás měkkým šťavnatým masem uvnitř s křupavou kůží na povrchu.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 3,54 g |
Vláknina | 4,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 63,65 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2023 10:24
31. 12. 2022 02:27
31. 12. 2022 02:25
30. 12. 2022 10:39
29. 12. 2022 08:02
1. 1. 2022 13:23
31. 12. 2021 16:46
Tak jsem dala do pácu, a pác jsem trošku přisolila, v receptu sůl nemáš a sojovka a francouzská hořčice, jsou slané dost, ale pro sichr jsem sůl přidala i do pácu. Dala jsem to rovnou do pekáče, v kterém se to bude péct. Pivo sice černé, ale nic moc! Ani jsem nevěděla, že je tady na Slovensku,je tak malý sortiment černých piv! A skočit si ke Flekům, je trošku z ruky! Snad to dobře dopadne, zítra ráno strčím do trouby. Já budu mít skvělý oběd a ty fotku k receptu, slibuji.
31. 12. 2021 15:21
30. 12. 2021 11:49
30. 12. 2021 10:56
29. 12. 2021 22:08
26. 12. 2021 16:27
29. 1. 2019 10:39
29. 5. 2017 22:28
22. 1. 2017 18:57
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 2 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 4 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 4 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 6 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Pečené koleno á la Růženka: Štavnatá a lehce pikantní delikatesa potřebuje speciální směs ingrediencí a delší přípravu
Jak udělat koleno na pivě: Marinujte alespoň 12 hodin a zvolte vhodné pivo
Další recepty
Tématické fráze: pečené koleno na černém pivu koleno na černém pivu vepřové koleno na černém pivu pečené vepřové koleno na černém pivu vepřové koleno na pive nejlepší pečené vepřové koleno marinované marinovane veprove koleno pecene koleno na cernem pive pečené vepřové koleno na černém pivě marinované pečené vepřové koleno veprove koleno na cernem pive naložené vepřové koleno pečené koleno na pivu veprové koleno marinovane pečené koleno koleno na cernem pive pečene vepřove koleno na pivě marinované koleno pecené koleno na pivě koleno na pivu
Suroviny: koleno vepřové, sůl, pivo černé, pivo černé, cukr třtinový, zázvor čerstvý, kečup ostrý, omáčka sojová, hořčice dijonská, česnek
Vepřové koleno marinované a pak pečené v černém pivu
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D29Y
36 názorů