Krémy do odpalovaného těsta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 50 893 kJ / 12 164 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 269,99 g |
Tuky | 596,68 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 5,96 g |
Sodík | 2,74 g |
Sůl | 6,49 g |
Sacharidy | 1 422,62 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
TIP na větrníky: Karamel nebo čokoláda? Nebojte se kompromisu! Vrchní část větrníků zevnitř potřete karamelem (stačí i karamelizované Salko) a nahoru dejte čokoládovou polevu. Před léty jsem toto poprvé ochutnala v jedné malé cukrárně a od té doby je dělávám. Obzvlášť je to vynikající do drobnější varianty "mini větrníčků".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 4 minutami
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 29 minutami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 51 minutami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 1 hodinou
Koláče po babičce
pechulike uvařila před 3 hodinami
Italská čočková polévka
kraloja uvařila před 5 hodinami
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 6 hodinami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Odpalované těsto pro začátečníky: Jeden recept na několik druhů zákusků
Další recepty
Tématické fráze: krem do věnečků vanilkový krém do věnečků krem do odpalovanych venecku krem do venecku z odpalovaneho testa pudinkovy krem do venecku vanilkový krém do větrníku krem do vetrniku žloutkové věnečky z odpalovaného těsta video odpalované těsto náplň do věnečků krém na venecky náplň do věnečku z odpalovaného těsta recept na odpalované těsto dort z odpalovaného těsta větrniky odpalovaného těsta krém do žloutkových věnečků krém do věnečků a větrníků pudinkový krém do větrníků pudinkovy krém na věnečky vanilkový krém se šlehačkou
Suroviny: mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, smetana sladká, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, moučka škrobová, cukr moučkový, mléko, mléko, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, vejce, cukr kostkový, solamyl, mléko, máslo, mléko, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka hrubá, vejce, cukr krystal, voda, tuk hera, mouka hrubá, kypřící prášek do pečiva, vejce
Krémy do odpalovaného těsta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5rOY
17 názorů