Jahodovo-čokoládový řez
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 949 kJ / 3 573 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,31 g |
Tuky | 234,11 g |
Vláknina | 7,93 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 602 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 296,22 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 1 hodinou
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 2 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 3 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 5 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 6 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 7 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 9 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 10 hodinami
Nadýchaná banánová buchta
Ivcatkoo uvařila před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Paja72 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Rýžový koláč s kuřetem si zamilujete: Chutná božsky a ze zbytků z lednice a spíže ho zvládne připravit i kuchařský amatér
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou
Další recepty
Tématické fráze: čokoládový řez s jahodami čokoládový řez čokoládové řezy s jahodama čokoládové řezy s jahodami cokoladovy s jahodama jahodovo čokoládový řez kaše ze solamylu a mouky banánovo čokoládové řezy kaše solamyl na krém
Suroviny: žloutek, cukr krystal, mouka polohrubá, olej, kakao, bílek, cukr, mléko, mouka hladká, solamyl, máslo, čokoláda hořká, jahody
Jahodovo-čokoládový řez
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noDW
0 názorů