Hovězí horký hrnec
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,43 g |
Tuky | 25,62 g |
Vláknina | 24,54 g |
Cholesterol | 77 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 116,34 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2021 07:58
25. 4. 2018 10:51
7. 1. 2017 20:38
19. 6. 2015 07:40
19. 6. 2015 07:36
18. 6. 2015 23:19
17. 6. 2015 22:05
16. 6. 2015 09:39
15. 6. 2015 20:55
15. 6. 2015 20:46
No jo, no... Beztoho to sem časem zase nějaká aktivistka vloží jako nový rcp.
15. 6. 2015 20:46
15. 6. 2015 20:04
15. 6. 2015 16:57
15. 6. 2015 13:16
15. 6. 2015 13:00
recept jsem našla ve staré kuchařce a sama jsem s ním byla překvapena. Maso bylo krásně měkké, štavnaté a hlavně, uvařeno téměř bez práce. V tom vedru se nedalo stát u lotny
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 2 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 7 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
tomekat uvařila před 45 minutami
Spaghetti alla Carbonara
tomekat uvařil před 46 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Nat_Nemcova uvařila před 54 minutami
Grilované makrely
mkab uvařil před 1 hodinou
Jahodové řezy
Soninka uvařila před 3 hodinami
Kuřecí plátky na sušených rajčatech, bylinkách a česneku
Ivapur uvařila před 3 hodinami
Polévka z mladého zelí
terezaST uvařil před 3 hodinami
Babiččin perník
horackovapetra uvařila před 3 hodinami
Jednoduché česnekové nočky v bylinkovém másle
Pavla.D uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: hovězí v remosce hovezi z remosky hovězí maso v remosce remoska recepty maso recept na hovězí v remosce hovězí v remosce recepty hovezi maso z jednoho hrnce hovězí z jednoho hrnce hovězí plátky v remosce hovězí vývar v remosce hovězí kostky v remosce remoska recepty hovězí guláš hovězí zadní v remosce hovězi z jednoho pekače hovezi vyvar z remosky hovezi pecene v remosce jak delat maso v remosce remoska recept hovězí steak v remosce štepanska v remosce
Suroviny: hovězí zadní, máslo, sůl, pepř, paprika sušená sladká, česnek, cibule, brambory, vývar
Hovězí horký hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ynJz
18 názorů