Sebevražda - panenka
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,20 g |
Tuky | 175,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 452 mg |
Sodík | 1,78 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 1,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Zdroj (upraveno):
http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/
V původním receptu stojí psáno:
"Na vlastní nebezpečí, stejně jak u klasického tataráku!!! Ale kdo nezkusil…"
*****
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 10. 2015 16:54
5. 10. 2015 16:30
Tak
No, chtěl jsem napsat, že mi prodali dvacetidekový švonec (po našom = kousek, zbytek), ale abych nebyl za příliš velké hovado, tak píšu: 20dkg zbytek
Připravil jsem z toho 3 porce. Na úvodním obrázku je na talíři 60g masa, tedy taková předkrmová chuťovka. MAKRONKY říkaly že si také pochutnaly, akorát se nemohly dosolit, tak jsem to dopsal do surovin
5. 10. 2015 12:28
5. 10. 2015 12:23
5. 10. 2015 12:06
5. 10. 2015 12:02
Ano, máte pravdu, je to nahrubo
To byl první pokus, jen na zkoušku, zda je to vůbec jedlé
Fčíl jsem přidal druhý obrázek... Nekoresponduje s receptem (mletý pepř) ale maso už je krájené trošku natenčejc
Nicméně, chvátám k řezníkovi pro panenku! Jednak jsem na ni dostal chuť druhak to nechám MAKRONKY znovu nafotografovat
5. 10. 2015 10:31
5. 10. 2015 10:27
5. 10. 2015 08:26
Nepleťte tu pásomnice a iné parazity, je to web kuchársky, nie parazitologický. Mimochodom, asi žijete v predstave, že každé mäso, každý kúsok, je napadnutý parazitmi. Škoda, nemáte srandovný život.
5. 10. 2015 08:23
5. 10. 2015 08:22
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kosmatice s domácí borůvkovou marmeládou a kysanou smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Jemná hrachová "nastavovaná" kaše s bylinkami
Přidáno před 16 hodinami
Rychlý hot dog
Přidáno před 22 hodinami
Pečený rolovaný bůček s dušenou kapustou
Přidáno před 23 hodinami
Low carb ossobuco
Přidáno 28. 5. 2024 23:22
Vepřová pečeně, zapečená paprika plněná tarhoňou a sýrem
Přidáno 28. 5. 2024 21:16
Právě bylo uvařeno:
Čokoládový mug cake
hahaha uvařila před 57 minutami
Kefírové lívance II
Ladkaslunce uvařila před 1 hodinou
Pytel peněz
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Paštika z kuřecích jater
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Vynikající pizza
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Rajčatová omáčka s mletým masem
Smakoun uvařila před 9 hodinami
Zapečené flíčky s uzeným masem
Kalana uvařil před 10 hodinami
Koblížky "donuts" z trouby
lenkavozihnojova uvařila před 12 hodinami
Indické kuřecí kari s rajčaty
Lucie1001 uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šunkofleky: Česká klasika může být lahodnější díky smetaně a vývaru z uzeného masa, důležité je správně uvařit těstoviny
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Žloutkové věnečky: Odpalované těsto při přípravě vařte, až se přestane lepit na vařečku, a při pečení neotevírejte troubu
Další recepty
Tématické fráze: hovězí panenka panenka recept hovězí panenka recepty hovězí panenka recept tatarák z vepřové panenky hackepeter recept na hovězí panenku recepty z hovězí panenky recept hovězí panenka panenka recepty recepty z panenky recepty hovězí panenka tatarak z panenky recepty panenka top recepty z panenky jak vypadá hovězí panenka tasemnice z veprove panenky recepty z panenky hovězí tatarak z veproveho masa hovezi pa
Suroviny: panenka vepřová, sůl, pepř zelený sterilovaný, majonéza, omáčka worcesterová, šťáva citronová, mléko, sůl, pepř bílý mletý
Sebevražda - panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X27m
11 názorů