Zapékaná mrkev s brynzou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 405 kJ / 1 053 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,95 g |
Tuky | 78,11 g |
Vláknina | 11,91 g |
Cholesterol | 678 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,23 g |
Sacharidy | 31,54 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 10. 2015 08:47
19. 10. 2015 06:40
18. 10. 2015 19:22
Ako sa poznám, asi by som tú mrkvu iba povarila so soľou a korením, až potomm zapekala, ale to je detail.
Mám rada tento typ receptov, neprešpekulované, nepreplácané.
18. 10. 2015 00:27
17. 10. 2015 22:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 18 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 21 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 21 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 56 minutami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 1 hodinou
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 1 hodinou
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 2 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou
mibrix uvařila před 3 hodinami
Vepřová kýta se žampiony
PetraCy uvařila před 4 hodinami
Bublanina s jogurtem
Gudrunka uvařila před 6 hodinami
Hrnkový dort
Anetjjl uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: brynza z mrkvi dusena mrkev s bryndzou dušené kedlubny mrkev s bryndzou zapékaná zelenina brinza brynza recepty recepty z mrkve recepty s brynzou recepty z mrkve mrkev zapečená s brynzou
Suroviny: mrkev, máslo, brynza, vejce, smetana zakysaná, kmín mletý, ořech muškátový, sůl, pepř, máslo, strouhanka
Zapékaná mrkev s brynzou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgAB
5 názorů