Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
Tuky | 25,16 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Líčka jsou jemné a šťavnaté maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2016 01:59
No, ono je jednodušší rcp jenom napsat, než ho i uvařit, ale myslím, že fotit jídlo není bezpodmínečně nutné, protože ne každý má tu možnost...
A že není možné neustále něco vymýšlet?
Nemáte recht
Zrovínka se tu ukázal nový recepis na knedlo-zelo-kuře
linkstrem:
Tak to muselo být vínisko na vidličku, když SUBLIMOVALO
23. 1. 2016 01:31
22. 1. 2016 20:50
22. 1. 2016 20:08
proč ten odsudek, proč
Pravda, s vínem a vývarem nakládám jinak, jinak ale dělám hovězí líčka stejně stejně
No, skoro stejně...
22. 1. 2016 17:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 47 minutami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 4 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 6 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 52 minutami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 1 hodinou
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 3 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 5 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 6 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 6 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 7 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Další recepty
Tématické fráze: vepřová líčka na víně veprove líčka na víně vepřové líčka recept vepřová líčka na víně vepřová líčka na zelenině vepřová líčka vepřové na červeném víně vepřova lička na líčka na cervenem víně recepty babica versus sapík vepřové maso se zeleninou na víně veprovy licka na vine nejlepší vepřová líčka na víně vepřove na víně vepřová líčka recepty vepřova licka recept recept na vepřová líčka na víně recept na vepřové lička na víně veprova licka na vine recept líčka veprova
Suroviny: líčka vepřová, sůl, olej, cibule, mrkev, kořen petržele, celer, cibulka, protlak rajčatový, tymián, bobkový list, pepř černý, víno červené suché, vývar masový, mouka hladká, máslo
Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/64D7
5 názorů