Hovězí roládky s celerem, kapií a květákovou rýží
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 903 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 13,07 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 75 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 18,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Roládky můžeme také dusit v tlakovém hrnci asi 40-45 minut
Jídlo je vhodné nejen pro dělenou stravu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2016 16:35
4. 3. 2016 15:47
4. 3. 2016 15:20
4. 3. 2016 14:24
4. 3. 2016 14:04
4. 3. 2016 13:59
4. 3. 2016 13:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 12 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 14 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 16 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 1 hodinou
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 3 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 5 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 5 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 5 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Tématické fráze: recepty s rýží květáková rýže recept hovězí s rýží hovězí rolády v pomalém hrnci recepty z květáku květáková rýže
Suroviny: plátek hovězí, cibule, cuketa, hořčice, celer, kapie červená, sůl, pepř, olej, květák, cibule, slanina oravská, olej, sůl
Hovězí roládky s celerem, kapií a květákovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wwk1
7 názorů