Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévku je nutné občas při stydnutí zamíchat a nenechávat pod policí, aby nezkysla. Vystydlou lze uchovat rozdělenou podle potřeby v MRAZÁKU na pak. Kdo chce ostřejší - může použít chilli. Při použití pozor na přidání jiného dochucovadla, mohla by polévka změnit chuť ( Pozor i na tekuté koření Vitanu). Však to znáte. !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2010 18:19
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
7. 9. 2010 14:17
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóca 3 a 9 l papiňáky jen syčíA na závěrečnou várku morkové kosti dodají opravdu to správé grády1
10. 11. 2009 19:02
10. 11. 2009 18:59
10. 11. 2009 18:50
10. 11. 2009 18:48
10. 11. 2009 18:17
28. 4. 2009 11:51
28. 4. 2009 08:27
28. 4. 2009 08:15
27. 4. 2009 23:20
27. 4. 2009 19:19
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.
27. 4. 2009 18:18
27. 4. 2009 18:09
27. 4. 2009 16:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 19 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 23 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Dršťky mají své příznivce, ale i odpůrce. Poradíme vám, jak je připravit a vykouzlit z této suroviny opravdovou lahůdku
Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Další recepty
Tématické fráze: zadelavane drzky jak vařit držky jak dlouho vařit držky předvařené držky polevka z morkových kostí drztkova polevka jak dlouho varit kosti držšťková polévka jak dlouho vařit dršťky předvařené držtky zadělávané držky recept držťková polévka recept jak dlouho se vari morkove kosti aby polévka nezkysla jak dlouho se vaří držky jak dlouho se vaří syrové dršťky polévka z morkové kosti recept na zadělávané držky dršťkovka kalanchoe léčiva
Suroviny: dršťky, cibule, česnek, kost hovězí morková, masox, paprika sušená sladká, pepř, majoránka, sůl, pasta česneková, sádlo, mouka hladká
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
17 názorů