Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 848 kJ / 442 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,10 g |
Tuky | 11,90 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 177 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 58,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jen pro rozveselení, proti gustu není dišputátu. Manžel si k tomu dal borůvkový džem ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 3. 2016 01:37
18. 3. 2016 22:17
14. 3. 2016 09:50
14. 3. 2016 09:16
14. 3. 2016 08:17
maris: fakt, já to dělala na těch 500 W, co mám dle návodu na zapékání, původně jsem to dala na 30 minut, a to bylo ještě syrové, taky se mi to nezdálo, protože co tu mám bramborák dělaný na Crispu, tak tomu ta doba stačila. Ale chtělo to dalších 20 minut. Nevím jestli to udělala ta zapékací nádoba, že byla silnější, ale na crisp talíř by se mi to zas nevešlo, každopádně po těch 50 minutách to bylo akorát ani ne tvrdé, ani ne rozteklé, prostě křupavé a dobré.
14. 3. 2016 08:11
13. 3. 2016 21:14
13. 3. 2016 21:13
13. 3. 2016 20:41
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 7 hodinami
Domácí králík na smetaně s houbami
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 13 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 19. 5. 2024 19:52
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Právě bylo uvařeno:
Šlehačková bublanina
Beruna uvařila před 50 minutami
Meruňková marmeláda
LucietaTom uvařila před 1 hodinou
Kosmatice v banánovém těstíčku
Kava 2 uvařila před 1 hodinou
Palačinková roláda s tvarohem
Alena Cerna uvařila před 2 hodinami
Topinky s pikantní kuřecí směsí
KatkaCechova uvařila před 2 hodinami
Vepřová plec na hořčici
barypb uvařil před 2 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
IvanKoz uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
kristeena uvařila před 4 hodinami
Kopřivový sirup
Hranolka12 uvařila před 5 hodinami
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: recepty králík v peřince francouzské sýry camembert camembert v bramboraku v troube camebert v bramboraku camembert v bramborovém těstíčku recepty camembert v bramborákovém těstě
Suroviny: sýr camembert, brambory, vejce, česnek, cibule, sůl, majoránka, pepř, sádlo
Francouzský camembert zabalený v bramborákové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NOL
9 názorů