Hovězí nudličky s vodním (čínským) celerem a ústřicovou omáčkou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 708 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,11 g |
Tuky | 3,77 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 4,76 g |
Sůl | 9,85 g |
Sacharidy | 28,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chinese (water) celery, neboli čínský vodní celer, je skvělá zelenina. Oproti řapíkatému celeru má dlouhé článkovité a duté stonky, které jsou křehké a chuťově mnohem jemnější a sladší. Narazíte na něj určitě na asijských tržištích, tak ho vyzkoušejte, je fakt dobrý. A když ho neseženete, můžete recept vyzkoušet s celerem řapíkatým. Jen se bude o chvilku déle restovat a chuť bude o málo intenzivnější. ;-)
Moje recepty a ostatní fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2016 15:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 4 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 16 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 19 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 17 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 43 minutami
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 54 minutami
Duhový dort
Andreass uvařila před 1 hodinou
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Kuřecí vývar se zeleninou
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jahodové tiramisu: Úžasný nepečený dezert s jemným krémem voní jahodami, kterým dá tu správnou chuť speciální ingredience
Holka u plotny radí: Domácí jahodová zmrzlina jen ze dvou surovin skvěle chutná a na přípravu stačí pouze mixér
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Další recepty
Tématické fráze: jak pouzivat ustricovou omacku zelenina s ústřicovou omáčkou zelenina s ústřicovou omáčkou recept hovězí se zeleninou a sójovou omackou hovězí nudličky řapíkatým celerem hovězí a celerové nudličky hovězí nudličky na cibuli se sojovou omáčkou
Suroviny: svíčková falešná, celer řapíkatý, cibule, bazalka čerstvá, ústřicová omáčka, omáčka sojová, solamyl, semínka sezamová, olej, sůl
Hovězí nudličky s vodním (čínským) celerem a ústřicovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8NWm
1 názor