Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pozor na ochucování, aby kernotto nebylo příliš slané, bylinkovou sůl je třeba přidávat pozvolna a vždycky několik minut počkat, než ochutnáme, protože se rozleží.
Je to výborné, rychlé a jednoduché jídlo - další z mých oblíbených do krabičky do práce nebo i na večeři. Špaldové kernotto je chuťově nasládlé, ale v kombinaci s bylinkovou solí je to super. Bylinkovou sůl používám od Justu (Nahrinu), ale samozřejmě se dá použít i Solčanka (k dostání ve zdravých výživách) nebo něco podobného.
Více informací o Klasu najdete na http://www.klaso.cz/ K sehnání je ve zdravých výživách.
Většinou kupuju Klaso jemné a lahůdkové ve 400gr válečcích, ty pak rozkrájím zhruba na třetiny a dám do mražáku. Stačí pak vytáhnout jeden kousek, je to přibližně jedna porce.
Pokud máme, zelenina se samozřejmě dá použít i čerstvá.
Fotka není nejlepší, ale na chuti to rozhodně neubírá:-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 1 hodinou
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 1 hodinou
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 5 hodinami
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 33 minutami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 1 hodinou
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 3 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 3 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 4 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 5 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 5 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat špenát na pánvi? Dáte přednost čerstvým listům nebo mraženému protlaku?
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Tématické fráze: špaldové kernotto recepty špaldové kernotto kernotto se zeleninou a sýrem špaldové kernoto cocka se zeleninou a klasem kernotto s kurecim masem recept špaldové kernotto recept recept kernotto s kurecim masem
Suroviny: klobása klaso, směs zeleninová mražená, sůl bylinková, olej olivový
Špaldové kernotto s klasem a zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N6ON
0 názorů