Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 563 kJ / 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,11 g |
Tuky | 6,59 g |
Vláknina | 12,42 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 338 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 43,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tento recept vychází z receptu pana B. Klepla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 9 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 13 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno před 16 hodinami
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 2 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 3 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 5 hodinami
Salát s kuřecím masem
Jitka J. uvařila před 5 hodinami
Bezová limonáda
MagdalenaMarie uvařil před 6 hodinami
Pečené vepřové koleno
Hadryk uvařil před 8 hodinami
Balkánská pomazánka s pórkem
jjirka uvařil před 9 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
adamos uvařila před 9 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
denitek uvařila před 10 hodinami
Kuře à la husa
Gregusa uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněné kynuté knedlíky podle bronzových kuchařů z olympiády: Kouzlo je ve vanilkovém krému a makové drobence
20 tipů na výtečné jednohubky: Máme pro vás inspiraci na silvestrovské pohoštění
Svatí Pankráci, Serváci, Bonifáci vás se bojí všichni sedláci! Pranostiky na tři zmrzlé měly svoje kouzlo
Další recepty
Tématické fráze: top recepty boršč boršč recept jednoduchy bořč jednoduchy rychlý boršč hovězí maso přední recepty jednoduchyborsč boršč top recepty falešny boršč jednoducjý boršč jeenoduchy borsc boršč podle klepla voda na boršč recepty krok po kroku
Suroviny: maso hovězí s kostí, mrkev, kořen petržele, bulva celerová, cibule, brambory, protlak rajčatový, česnek, ocet vinný, pepř čtyř barev, koření nové koření, kmín celý, bobkový list, smetana zakysaná, podravka, petrželka zelená
Jednoduchý boršč - postup krok po kroku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWKY
0 názorů