Židovský řízek
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíše to do komentářů, tak se asi neurazím…
Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…
Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…
Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2018 10:59
6. 3. 2018 10:32
Jj, takto by to mohlo fungovat...
Sice to postrádá původní smysl použití čerstvé strouhanky (že aby strouhanka nebyla tolik nacucaná tukem), chrumkavé to asi bude
No, kdo ale někdy mixoval jako houžev houževnaté rohlíky, tak si příště místo použití čerstvé strouhanky raději cvakne cholagolu, že
6. 3. 2018 08:33
5. 3. 2018 23:40
PANKO jsme s kolegy po korespondenci v SZ uvažovali vyrobit, ale k realizaci už nedošlo...
Strouhanka z nevysušených rohlíků je známá věc, ale ve výsledku se PANKO nevyrovná...
To už se mu více podobá kukuřičná strouhanka
Nadja:
PANKO obal je ale v jedné věci máte pravdu:
Výsledný efekt je výborný, ale až tolik neodpovídá vynaloženým financím.
No, PANKO je jiné, PANKO je lepší, ale obávám se, že blahořečení se v ČR PANKO nedočká
4. 3. 2018 10:20
cecilka: kyselina? - v rcp je přece uvedena: ocet (citron, ananas, víno)
4. 3. 2018 08:44
4. 3. 2018 02:09
Před pár týdny jsem se setkala s výrazem PANKO strouhanka. Tak jsem trochu googlila:
https://www.susi.cz/vyrobek/daruma-panko-strouhank...
Mimo jiné se zde píše: Existují dva typy panka. První „Panko" se vyrábí ze střídky listového chleba a má velmi křupavou strukturu. Druhý typ se nazývá „Tan Panko" a vyrábí se z celého bochníku včetně kůrky.
Jen teď zase nevím, co je listový chleba - a strejda google neporadil.
13. 2. 2018 19:17
a) pisatele rozesmátého až tak, že mu smíchy zaskočilo a pro nedostatek kyslíku se poněkud nezvykle vybarvil...
b) pisatel se rozčílil až tak, že se poněkud nezvykle vybarvil a vzteky zezelenal...
No a cecilka: si patrně nepřečetla na co kliká, že
***
cecilka:
Slůvko "zakápneme" je terminus technicus a v žádném případě neznamená "...potom poliala, kyselinou, keďže ste nenapísali akou, použila som sírovú..." A i kdybyste nečetla SUROVINY a zakápla koncentrovaným utrejchem (čili 98% H2SO4) tak flákota nanejvýš na povrchu zlehoučka zčerná, ale avšak nikam nezdrhne Nejsem přece Viktor Čistič, že byť se leckdy, co se množství jídla dotejká, jako kyselina chovám
Dámy díky už dlouho jsem se tak nepobavil
13. 2. 2018 18:33
13. 2. 2018 18:19
13. 2. 2018 17:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno před 2 hodinami
Smažená rýže zero waste
Přidáno před 2 hodinami
Řízky naruby podle "Receptáře"
Přidáno před 2 hodinami
Toustové smaženky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové žaludky na smetaně s tymiánovými bramboráčky
Přidáno 9. 6. 2024 14:55
Topinky s masovou směsí
Přidáno 9. 6. 2024 13:45
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý, rychlý chléb, kynutý v ošatce
Babka1964 uvařila před 1 hodinou
Buchta Himálaje
Luciik. uvařila před 1 hodinou
Špagety s kečupovou omáčkou
domca.t.98 uvařila před 4 hodinami
Čočkovo-kroupová polévka s houbami
Gottfried uvařila před 5 hodinami
Šunkofleky
Morrigan123 uvařila před 6 hodinami
Koprová omáčka z mléka
Uciela uvařil před 6 hodinami
Vepřové maso na mrkvi
Hanka22 uvařil před 7 hodinami
Tvarohová rybičková pomazánka
Swarofka uvařila před 7 hodinami
Kokosovo tvarohový koláč - strouhaný
Marylka uvařila před 8 hodinami
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Marylka uvařil před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Žižkovské pivobraní na Parukářce: Lívanec za 30 Kč a pivo od 40 Kč lákají i přes nepřízeň počasí
Celerový salát na chlebíčky: Celerem rozhodně nešetřete, chuť kromě majonézy a cibule doladí ještě jedna ingredience
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: panko strouhanka co je pánko strouhanka pánko strouhanka recept co je to panko strouhanka panko strouhánka panko panco strouhanka pankostrouhanka židovské řizky co to je pánko strouhanka zidovska rostena recept na panko strouhanku recept na pánko strouhanka co pouzit misto strouhanky co je pankostrouhanka panko strouhanky banko strouhanka panco je panko strouhanka recepty s panko strouhankou co znamena obraceny smajlik
Suroviny: roštěnec nízký, česnek, ocet, olej, sůl, mouka, vejce,
Židovský řízek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZENw
11 názorů