Olejová bábovka II.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 17 491 kJ / 4 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,58 g |
Tuky | 211,36 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 670 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 467,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2009 10:39
Jééé,ti medvídci jsou tak krásní a vůbec se nedivím, že dětem chutnajíTeda Papričko ty jedeš jako šlak, na tebe nikdo nemá, ale moc ti to přeju a makej dál, ať to neschlamstnou "cizinci"
5. 7. 2009 09:38
Papriko - ty jsou krásný takový domácí Brumík - určitě lepší chuťově než ten kupovaný
5. 7. 2009 09:35
Pekla jsem tuto bábovku (jen 1/2 dávku), přidala jsem ještě trochu kokosu a dala jsem ji do formiček na medvídky. Kluci měli super sváču - jedli jí ještě teplou ... Fakt dobrá +
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 5 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 5 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 15 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 4 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 5 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 6 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 7 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 7 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Tématické fráze: olejova bábovka bábovka ze šesti vajec brumík recept olejová bábovka bez vajec domácí brumík bábovka z šesti vajec bábovka ze 6 vajec babovka z 6vajec bábovka olejová olejová bábovka ze 6 vajec olejovábábovka bábovka brumík bábovka 6 vajec babovka z 6 vajec bábovka olejová 6 vajec recept brumík olejov bábovka babovka olejová bábovka 6 vajec olejová bábovka z 6 vajec
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, olej, voda, kakao
Olejová bábovka II.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KOyJ
3 názory