Labužo krém (z bílků)
Suroviny
Porce: 2-4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 364 kJ / 1 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 198 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 250,66 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chce to trpělivost...Dobrou chuť :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 12. 2020 22:25
Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.
13. 12. 2020 22:20
Jitkas: Libi se mi Tvoje udani teploty cukroveho rozvaru. Pak pises, ze se to zasleha do bilku. Myslis uz bilku vyslehanych do snehu? Porad, v zivote jsem nedelala tuto napln do kremroli; to jsem radsi dala jen slehacku. Ale z detstvi si pamatuju tuto cukrovou napln v trubiskach z curarny.
13. 12. 2020 22:02
casino: Velice dobra rada .."horky syrup pomalu vlevame tenkym pramenem do snehu za soucasneho intenzivniho slehani!!
13. 12. 2020 21:52
yanull: Vyborny napad s tou studenou vodou ve drezu! Timto zpusobem to urcite drive vychladne. Ja osobne nemuzu stat u sporaku moc dlouho. Diky a posilam bodik!!
8. 5. 2017 15:48
Do podobných som pridala recept od Irenky...je dobre popísaný tiež a má peknú fotku.
8. 5. 2017 14:13
lucinisma: "...horký sirup pomalu vmícháme do tuhého sněhu. "
To je poněkud nešťastně formulováno
Ano, rozvar se sice pomalu (tenkým pramenem) vlévá do sněhu, ale sníh se současně intenzivně šlehá (buď ve šlehači, nebo metlou ručně )
***
No, když ale k receptu dáte ještě doušku na zdroj receptu, tak se na vás nikdo křivě ani nepodívá, natož aby vám řek´ křivého slova...
To je poněkud nešťastně formulováno
Ano, rozvar se sice pomalu (tenkým pramenem) vlévá do sněhu, ale sníh se současně intenzivně šlehá (buď ve šlehači, nebo metlou ručně )
***
No, když ale k receptu dáte ještě doušku na zdroj receptu, tak se na vás nikdo křivě ani nepodívá, natož aby vám řek´ křivého slova...
8. 5. 2017 12:43
lucinisma: Krém je určitě dobrý a není důvod recept mazat - pokud zopakuješ, jistě vyfotíš a dodáš fotky své
8. 5. 2017 12:25
TO SE OMLOUVÁM, RECEPT JSEM DĚLALA, POSTUP JSEM MYSLÍM TAKY POPSALA PODLE SEBE A JEN JSEM TO NEVYFOTILA, TAK JSEM POUŽILA FOTKY Z INTERNETU. OMLOUVÁM SE, FOTKY MŮŽU DODAT AŽ TO BUDU ZASE DĚLAT, ALE KDYŽ JE TO TAKOVÉ BUM, BY BYLO NEJLEPŠÍ HO SMAZAT. JDE TO?
8. 5. 2017 09:15
Fotku bohužel mažu - je na různých stránkách použita asi stejně neoprávněně, takže "kradnú všetki" , i fotky postupu
8. 5. 2017 08:56
Znam dobre, je to tzv. "meringa italiana", jen vse merim v gramech, vcetne bilku a vody. Dodam, ze do bilku se rozvar nezamicha, ale zasleha !! a to plati az do konecneho vychladnuti snehu.
Citron - par kapek- se pridava do cukroveho rozvaru ke konci.
Pro ty, kteri maji kuchynsky teplomer na vareni, rozvar se privede na teplotu 120°C a pak zasleha do bilku.
Citron - par kapek- se pridava do cukroveho rozvaru ke konci.
Pro ty, kteri maji kuchynsky teplomer na vareni, rozvar se privede na teplotu 120°C a pak zasleha do bilku.
8. 5. 2017 08:45
ivulinka: Tak to mne tedy hodně štve a mrzí, já ještě autorku chválím. Ivulinko, díky za upozornění, stále nemůžu pochopit, proč se tu někteří chlubí cizím peřím. Je to ubohé a trapné zároveň.
8. 5. 2017 08:29
Mám jisté pochybnosti o autorství tvých vložených fotek
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/najlepsi-bielkovy-..., pokud opravdu nejsou tvoje, budou muset být smazány, buď tebou nebo některou moderátorkou.
http://tojenapad.dobrenoviny.sk/najlepsi-bielkovy-..., pokud opravdu nejsou tvoje, budou muset být smazány, buď tebou nebo některou moderátorkou.
8. 5. 2017 02:45
Hezky nafocený postup . Vychladit lze i tak, že do dřezu napustíme studenou vodu, postavíme do ní nádobu, mícháme a přitom chladíme
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 13 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 41 minutami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 5 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 5 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 10 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 11 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 11 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 12 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 13 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Jak používat lahůdkové droždí Tebi. Rozhodně s ním nešetříme
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Tématické fráze: bílkový krém krém z bílků krem s bilku recept na bílkový krém bílkový krém recept recept na krém z bílků krém s bílkem jahodový krém z bílků bilkovi krem recepty co s bílky krém s bilky krém bílků jak udelat krem z bílků jak na bílkový krém bílkový citronový sníh kremy z bílků belkovy krem bilkovy krém se sirupem bílkový sníh sněhový krém na koblihy recepty
Suroviny: cukr krystal, bílek, voda, kyselina citronová
Labužo krém (z bílků)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AEJ9
13 názorů