Jehněčí plíčky se žampiony nakyselo
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 487 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,36 g |
Tuky | 33,66 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 978 mg |
Sodík | 792 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 106,45 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2017 19:17
24. 6. 2017 11:05
24. 6. 2017 07:16
23. 6. 2017 18:50
23. 6. 2017 18:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 19 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 10 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 11 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 13 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 13 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 14 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 15 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Další recepty
Tématické fráze: pličky jehněčí jehněčí plíčka-recept žampiony na kyselo jehněči plička na žampionech jehněčí plíčky plíčka na smetaně se žampiony jehneci se zampiony jehněčí plíčka na smetaně plyčky plíčky na smetaně na kyselo pličky na kaselo jehněčí plyčky
Suroviny: plíčka jehněčí, žampióny, cibule, paprika, smetana, solamyl, pasta kari zelená, olej, sůl, rajče, majoránka, bobkový list, cukr, ocet, kuskus, olej
Jehněčí plíčky se žampiony nakyselo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9zp3
5 názorů