Hříbkový přeliv k masu
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 398 kJ / 95 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,93 g |
Tuky | 1,21 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 4 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Přeliv můžeme stejným způsobem připravit i ze žampiónů nebo jiných malých, tvrdých hub. Vždy dbáme, aby se houby dostatečně dlouho tepelně upravovaly a důkladně se převařily, protože některé druhy hub mohou být z důvodu nedostatečného tepelného zpracování nebezpečné.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 10. 2017 18:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pečené ziti
Přidáno před 4 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 5 hodinami
Mňamka
Přidáno před 5 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 6 hodinami
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 10 sekundami
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 9 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 9 minutami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 15 minutami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 15 minutami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 17 minutami
Koprová omáčka
ZdeLena uvařila před 1 hodinou
Vepřové nudličky na hořčici
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 1 hodinou
Perníková roláda s karamelovým krémem
Evellinka uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Kynuté Maruščiny koláčky: Nadýchané a vláčné pečivo neodolatelně voní máslem. Důležité je správně pracovat s droždím
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: houbový přeliv na maso houbový přeliv preliv na maso přeliv k masu recept houbový přeliv houby k masu houbový přeliv k masu smetanovy preliv k masu houby jako příloha k masu hříbkový přeluiv hříbkový přeluiv prelivy na maso houby priloha k masu hřibový přeliv na maso recepty maso s s prelivem hub houbovy přeliv na maso recepty houbovypřeliv omacka na preliv houbovy přeliv omačka houbový přeliv na maso recept
Suroviny: houba hřib, mléko nízkotučné, mouka hladká, vývar, sůl, pepř
Hříbkový přeliv k masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pD12
1 názor