Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 035 kJ / 1 681 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,75 g |
Tuky | 136,71 g |
Vláknina | 26,73 g |
Cholesterol | 915 mg |
Sodík | 492 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 50,81 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2017 09:32
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Rychlý hot dog
Přidáno před 1 hodinou
Low carb ossobuco
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová pečeně, zapečená paprika plněná tarhoňou a sýrem
Přidáno před 13 hodinami
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno 28. 5. 2024 10:23
Právě bylo uvařeno:
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou
vladhn uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 12 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 14 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 15 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 15 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 15 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jak připravit nejoblíbenější zapékané rychlovky, česnekové bagety a chleby ve vajíčku
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
Další recepty
Suroviny: batáty, fenykl, brambory, koření sumah, houby václavky, cibule, olej, sůl, fenyklová nať, mascarpone, žloutek, vejce, smetana kysaná
Zapékaná batátovo-fenyklová směs s václavkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MqMP
1 názor