Bylinková játrová omáčka se žampiony
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 966 kJ / 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,14 g |
Tuky | 16,88 g |
Vláknina | 9,67 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 20,32 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 1. 2018 23:21
Jiřka: drůbežímu játru ani játru z králíka sůl vůbec nevadí, spíš lepší chutnají.
15. 1. 2018 18:58
Jiřka: Drůbežím to nevadí, pokud vím.
15. 1. 2018 18:56
Játra před konečnou úpravou NIKDY nesolit !
14. 1. 2018 20:09
Mnam.......
14. 1. 2018 20:07
Škoda,že tu nebyl recept dříve,dnes jsem dělala z krůtích jater,ale nedala jsem bylinkytak příště udělám a jistě tím játrovou omáčku vylepším
14. 1. 2018 19:46
Jana Dorazinová-Remková: ...díky
14. 1. 2018 17:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno před 17 hodinami
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 3 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 5 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 6 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 6 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 7 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 7 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 7 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Linea uvařil před 8 hodinami
Křupavé vepřové kolínko
kiwi40 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Caesar wrap je snadný, lehký a chutný. S videonávodem ho připravíte za pár minut
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Tématické fráze: játrová omáčka játrová omáčka z kuřecích jater omáčka s játry a žampionech omáčka se žampiony žampionová omáčka kuřecí játrová omacka se zampiony játrová omáčka z kuřecích jater se žampiony játrová omáčka s žampionama zampiony bylinky játrová omáčka s rozmarýnem omačka se žampiony recepty žampionová omáčka s játrou jatrova omacka na zampionech kureci jatra na zampionech játrová omáčka videorecept játrová omáčka se žampionama zampionova omáčka z čerstvých zampionu
Suroviny: játra kuřecí, žampióny, cibule, česnek, rozmarýn, tymián, sůl, pepř mletý, vývar, olej
Bylinková játrová omáčka se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EEXN
7 názorů