Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 320 kJ / 554 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,70 g |
Tuky | 9,90 g |
Vláknina | 22,10 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 54,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Použít můžeme i pokrájenou plec, množství pro 3 osoby.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2020 22:02
29. 11. 2020 21:55
29. 11. 2020 19:39
3. 5. 2018 20:22
No, mám raději, když zelí chutná jako zelí
...ale už chápu co znamená "všechny chutě se propojí "
1. 5. 2018 07:32
30. 4. 2018 12:25
30. 4. 2018 07:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Boží milosti - recept z kuchařky vydané v roce 1955
Přidáno před 12 hodinami
Jednoduché čínské nudle
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnový salát
Přidáno před 20 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 21 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno 11. 6. 2024 20:43
Gyóza knedlíčky
Přidáno 11. 6. 2024 18:17
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
Šlehačkové cukroví
MarcelaPa uvařila před 5 hodinami
"Fajnový" smažený sýr
Elivet uvařil před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
VeronikaMa uvařila před 8 hodinami
Drožďová polévka s pohankou
Peta6 uvařila před 9 hodinami
Zelňačka (klasika)
cvrky uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houskové knedlíky z prášku do pečiva
Skrabi uvařil před 10 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Skrabi uvařila před 10 hodinami
Houbová kolínka z trouby
Jan Nemec uvařila před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty do remosky z vepřového masa vepřová pečeně remoska recepty veprove maso v remosce recepty z remosky vepřové v remosce veprova krkovice v remosce veprove maso z remosky pečené vepřové v remosce vepřová pečeně v remosce pečeme v remosce recepty krkovice v remosce pečení masa v remosce pečená krkovice v remosce vepřová pečeně recepty recepty pro remosku krkovice z remosky pecene maso v remosce vepřové plátky se zelím remoska z vepřového masa
Suroviny: krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, sádlo, zelí kysané, protlak rajčatový, česnek, maso uzené, maso uzené, cukr krupice
Vepřové pod zelím pečené - z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7rqG
7 názorů