Dušené debrecínské zelí
Zelí, ke kterému přidáme špek a kvalitní uzené debrecínské párky vám může směle nahradit celou večeři. Dochuťte zelí podle vašich preferencí, přidejte pořádný krajíc chleba a během chvíle je skromné a chutné jídlo na stole.
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 3 503 kJ / 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,61 g |
Tuky | 64,27 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 42,58 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2018 22:34
9. 7. 2018 15:49
28. 5. 2018 07:06
28. 5. 2018 03:54
Proč je tento recept zařazen v zeleninových jídlech?
27. 5. 2018 22:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 6 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 21 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 35 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 48 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 59 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
Deset odpovědí na nejčastější otázky na téma kysané zelí. Jak ho naložit a ochutit, jak dlouho zelí kvasí a jak ho používat
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Další recepty
Tématické fráze: debrecínské zelí debrecínské zelí recepty dusena zeli s uzenou paprikou mladé zelí zelí dušené recept nejlepší recept na mladé dušené zelí dušené zelí na paprice debrecinské zelí recept dušené zelí recept naco uzeny spek vanocni zelí debrecinske koření recept transylvánská jídla dušené debrecínksé zelí
Suroviny: zelí kysané, nožička vepřová, slanina, brambory, cibule, sádlo, koření nové koření, sůl, pepř mletý, zelí
Dušené debrecínské zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RqNY
5 názorů