Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 375 kJ / 2 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 36,04 g |
Sůl | 90,00 g |
Sacharidy | 620,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Nálev používám na zavařování okurek a čalamád, s úspěchem jsem ho ale vyzkoušela i na přípravu pečenáčů z kapra a pod.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 15 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 44 minutami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 47 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 1 hodinou
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 2 hodinami
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 2 hodinami
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 2 hodinami
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 2 hodinami
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak správně zalévat rajčata a kam je na balkoně či terase umístit: Pozor na severní stranu, déšť i denní dobu pro zalévání
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Další recepty
Tématické fráze: nálev na houby bez konzervantů čalamáda ze zelí bez konzervantu jednoduchy nalev na houby zavarovaci nalev zavarovací lák zavařování pecenacu nálev na houby bez vážení jednoduchý nálev na okurky zavařování zelí bez konzervantu okurky jednoduchý nálev nálev na okurky bez konzervantů čalamada bez zavařování
Suroviny: voda, ocet, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, cibule
Jednoduchý nálev na zavařování bez konzervantů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RGgR
0 názorů