Bratislavská buchta
Suroviny
Porce: 10-15
Nutriční hodnoty
Energie | 15 616 kJ / 3 732 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,90 g |
Tuky | 152,30 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 705 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 494,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2019 14:37
Zdravím,
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
prosím o radu, je možné místo smetany použít tvaroch? Díky za radu
26. 4. 2016 03:33
Doporučuji úplně vynechat vodu a komplet ji nahradit olejem! Buchta je pak vláčnější a není suchá jako když tam dáte vodu,jsou to moje léta praxe
16. 10. 2015 19:08
cathleen: Děkuji, jsem rád, že chutnají.
16. 10. 2015 16:54
Dnes znovu upečeny - fantastické
29. 1. 2014 15:42
Nadja: protože si přečtěte ještě jednou recept, kde je 0,1 vody i oleje a paní píše, že je lepší dát více vody :)
5. 12. 2013 18:43
Jak se bucha dlouho peče a při kolika stupních?
13. 8. 2013 09:47
Tak jsme je pekly znovu (přidala jsem fotky)....do těsta dávám 150 ml vody + 100 ml oleje a mléko na pudink lehce ředím vodou.
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
Řezy jsou fantastické, nijak pracné a u nás patří k nejoblíbenějším
28. 5. 2013 12:16
Vašku, řezy jsem znala z doslechu, ale nikdy nepekla. Až v pátek - byly úžasné, na fotku nebyl čas. Znovu jsme je se snachou pekly hned v neděli, no, nezbylo.....ale chystám se je dělat zas za týden, když jim tak chutnají (a snad už se konečně "zajedí") a doufám, že stihnu i tu fotečku
2. 5. 2013 19:56
Buchtu už dělám asi 15let je výborná
26. 11. 2012 12:44
Moc dobrá moc. Zkusila jsem ji i nechat bez kakaa, jenom žlutej piškot a použít čokoládovej puding a musím říct, že mi chutnala možná ještě víc
14. 2. 2012 20:32
JE VELMI DOBRÁ,DÍKY
26. 1. 2012 23:24
Bratislavskou buchtu jsem už pekla několikrát a vždycky se po ní jen zaprášilo.Doporučuji,opravdu výborná!
16. 1. 2012 15:43
VÝBORNA BUCHTA dělám jí každý měsíc Vždy se po ní zapráší
12. 9. 2011 10:22
12. 9. 2011 00:13
Bianka1: Proč je lepší dát 100 ml oleje místo v receptu uváděný 0,1 l oleje?
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Vždyť 0,1 litru = 1 dl = 100 ml
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kedlubnový salát
Přidáno před 4 hodinami
Sýrovo kuřecí mleté nugety
Přidáno před 5 hodinami
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 19 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 20 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vepřová plec po Bakoňsku
OstravskyOtec uvařil před 13 minutami
Maminčina ořechová bábovka
jana.mit uvařila před 20 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Lennulinka uvařila před 46 minutami
Čevapčiči podle retro receptu
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Hovězí v žampiónech s brokolicí
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Duhový dort
Andreass uvařila před 2 hodinami
Brokolicová polévka se sýrem a smetanou
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Silný slepičí vývar s nudlemi
.Bramburka. uvařila před 2 hodinami
Vídeňské brambory
obrovav uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s domácími nudličkami
ffrenciss666 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Tatarák“ z tvarůžků a camembertu: Varianta masové klasiky podávaná na topince uchvátí i zaryté masožravce
Jak uvařit krémovou brokolicovou polévku? Zdravá a rychlá polévka zachutná malým i velkým strávníkům
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Další recepty
Tématické fráze: bratislavske rezy bratislavské vlny recept na bratislavskou buchtu nějaká dobrá buchta bratislavká buchta bratislavský řez bratislavska fantastická buchta se zakysanou smetanou bratislavskábuchta bratislavský koláč angreštová buchta buchta z bramborové kaše bramborová buchta babiččiny recepty fantastická buchta nejaka buchta recepty na buchtu top recepty buchty karamelová buchta recept na dobrou buchtu řezy buchta ze zakysané smetany
Suroviny: vejce, cukr krystal, cukr vanilkový, mouka polohrubá, mléko, voda, kakao, smetana zakysaná, prášek do pečiva, olej, pudink, skořice, cukr moučkový
Bratislavská buchta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/76Pr
20 názorů