Jablečno-švestkový "crumble"
Suroviny
Porce: 8 - 10
Nutriční hodnoty
Energie | 15 957 kJ / 3 814 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,94 g |
Tuky | 166,59 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 652 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 501,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj receptu: Vaříme krok za krokem, nepatrně upraveno.
Skořice doporučuji dát spíše méně, stačí 1 lžička, je dost aromatická. Ovoce by se ani nemuselo dávat ve vrstvách, ale může se i smíchat dohromady. Taky může být v jiném poměru. Místo smetany půjde použít i mléko. Na zapečení budou fajn i jednoporcové zapékací misky.
Recept byl uveřejněn jako Jablečno-švestkový crumble, ale to by mělo být jen zapečené ovoce s drobenkou. Tak mám problém s názvem a proto ty uvozovky. :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlý hot dog
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová pečeně, zapečená paprika plněná tarhoňou a sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 20 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 23 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Právě bylo uvařeno:
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Wanilor uvařila před 56 minutami
Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou
vladhn uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 2 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 10 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 11 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 13 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 14 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 14 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 15 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Domácí hrníčkový perník: Vláčný a voňavý je díky vlašským ořechům i koření. Jednoduchý moučník je brzy na stole
Pět způsobů, jak využít ředkvičky: Křupejte je v salátu, v pomazánce, uvařte je v polévce, upečte či osmažte
Jak upéct jablečný perník. Je krásně vláčný a nejlépe chutná s čokoládovou polevou
Další recepty
Tématické fráze: jablecno švestkovy koláč jablečná crumble jablecno švestkovy koláče cop crumble crumble recept jablečný crumble recept jablečná buchta jablecnosvestkovy crumble
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, vejce, smetana sladká, smetana sladká, cukr krupice, skořice, švestky, jablko, cukr vanilkový, cukr krupice, šťáva citronová, mandle loupané
Jablečno-švestkový "crumble"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n4Al
0 názorů