Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bylinkové karbanátky

Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete třeba s vařeným bramborem, nebo kaší.

Hodnocení receptu je 4,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

25. 3. 2019 20:18

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 534 kJ / 845 kcal
Bílkoviny113,13 g
Tuky29,40 g
Vláknina12,61 g
Cholesterol 584 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy29,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karbanátky recepty karbanátek s bylinkami bylinkové karbanátky karbanátky recept karbanátky bylinkový karbanátek bylinkovy karbenatek karbanatky s bylinky

Suroviny: plecko vepřové, krupice pšeničná, vejce, koření do mletého masa, pepř mletý, sůl, cibulka lahůdková, rukola, česnek mědvědí, česnek, petrželka, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Bylinkové karbanátky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8ZO5