Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 029 kJ / 963 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 105,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 88 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,13 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Passata di Cipola (můžeme j nahradit zkaramelizovanou červenou cibulí s feferonkami..
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí karlovarské rohlíky
Přidáno před 12 hodinami
Placičky s kopřivami
Přidáno před 16 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 17 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 20 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Falešný španělský ptáček
vladhn uvařila před 6 hodinami
Velice pikantní utopenci jen pro otrlé
zutro uvařil před 6 hodinami
Pohár ze zakysané smetany a pudinku bez vaření
Moanka uvařila před 8 hodinami
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
RabaRoman uvařila před 9 hodinami
Sirup z květů černého bezu
Mishishe1 uvařila před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici
harvel uvařil před 9 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
marketakostova uvařil před 13 hodinami
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 13 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 13 hodinami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Máslové brambory s pečeným česnekem: Chuťově výraznější příloha se báječně hodí k minutkám, ale i jako samostatné jídlo
Další recepty
Tématické fráze: žampiony portobello plněné žampiony portobello plněné portobello plněné velké žampiony
Suroviny: portobello, těstoviny polévkové, slanina, pepř, pažitka, olej olivový, sýr tvrdý
Plněné portobello žampiony s těstovinami, slaninou a Passata dolce di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Eky4
0 názorů