Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 412 kJ / 816 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
Tuky | 46,42 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 165 mg |
Sodík | 1,36 g |
Sůl | 3,38 g |
Sacharidy | 30,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2019 21:19
casino: Nestrašte, to není jelen!
28. 11. 2019 21:17
hospodyne: Z bažantí slepice je nejlepší polívka, mám recept není tady, ale musíš do ní udělat knedlíčky z bažantích jater, doufám, že si je nevyhodila.
28. 11. 2019 21:16
hospodyne:
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
No, stran toho "úlovku" být vámi, tak v profilu smáznu datum narození a budu doufat, že mě nikdo nenapráská...
28. 11. 2019 20:59
MamlajdaD: neuvěříte, co se mi stalo. Včera jsem autem srazila bažantí slepici. Ještě žila, když jsem ji vzala do ruky, vypustila spoustu peří. Tak jsem ji musela zaříznout. S tím peřím se mi to ještě nikdy nestalo, syn mi vysvětlil, že to byla obranná reakce, aby slepice mohla uniknout. .Na druhou stranu prý maso může být mimořádně houževnaté po prodělaném stresu. Bažantice je už oškubaná a čeká na Váš recept.Bez sýra, se špetkou div. koření. Jeden bažant nám všem nestačí, ale nebude to bolet, kdybych to neuměla
Podám zprávu.
Podám zprávu.
28. 11. 2019 18:12
Veronika.Hrozna: Dík za odpověď, hned to vyhledám a dám do oblíbených, abych to nemusela hledat, až je budu chtít k něčemu udělat. Moc díky a zdravím!
28. 11. 2019 18:07
MamlajdaD: To jsou bramborové, kynuté krokety. Jemné, jako obláček.Velmi chutná příloha i k libové, trochu suché divině. Bažant ovšem suchý nebyl, to opečení v másle byl báječný nápad.
28. 11. 2019 17:58
tejaja: Mohu jen doporučit, moc nám chutnal, manžel si taky smlsnul a moc chválil. Já říkala, že tam není nic, co by mohlo bažanta namíchnout. Sýr jsem nedala , ale měla jsem dvoje játra, ty šly do omáčky. A dala jsem navíc petrželku , když jsem opékala houby . Víno se může přidat, ale i bez něj, to bude skvělé.
28. 11. 2019 13:36
Veronika.Hrozna: V tom dobrom ti toho bažanta závidím. Krásne fotky.
28. 11. 2019 13:32
Veronika.Hrozná: Moc děkuji za nádherné fotky, jsem nadšená. Jedna hezčí, než druhá! Nic nebudu vybírat, všechny jsou na jedničku s hvězdičkou! A mám plnou pusu slin a chuť si pro ten talíř sáhnout a sníst ti to! Ta příloha vypadá zajímavě, to jsou ty kynuté noky? Ty se mi moc líbí, měla bys na ně přidat recept, vypadají fakt zajímavě. (nekoukala jsem, jestli tu ten recept už nemáš?) Honem si ty noky vyfoť samotné. Moc děkuji za vyzkoušení receptu i za ty parádní fotografie, děkuji na sto tisíckrát! Přeji dobrou chuť a moc zdravím
28. 11. 2019 12:52
MamlajdaD: Můžeš si vybrat fotku na titulku , přeházej je jak se ti líbí víc! Jdu papat! Výbornééé!
28. 11. 2019 12:22
Veronika.Hrozna: moc děkuji za zprávu! Se sýrem, nebo bez sýru, každý podle svého, hlavně, že chutná! Dík a pozdrav!
28. 11. 2019 11:34
Podávám zprávu, právě jsem chutnala, maso je měkké a přidala jsem už smetanu a dopékám ! Houby, bohužel jenom žampiony, jsem přidala před hodinou. Po ochutnání mohu recept jen doporučit, bude to pecka. Kazit to sýrem nemá žádný smysl. Proti receptu , jsem přidala hodně petrželky- houby si jí žádají vždycky.
24. 11. 2019 01:18
Františka: Děkuji za milý komentář! Zdravím!
24. 11. 2019 01:15
zajimava debata, diky ni jsem se dozvedela ze bazant pochazi z Ciny a postupne osidlil velkou cast sveta a nektere druhy jsou i v severni Americe :) "Některé druhy bažantů byly dovezeny do Severní Ameriky, Austrálie i na Nový Zéland, kde se tito stali součásti místní fauny."
23. 11. 2019 20:51
casino: Děkuji za komentář!! Celou dobu se divím, že jste se ještě neozval! Ale s tím, že jste našel ten recept, s tím jste mi udělal fakt radost! No já jsem to opsala, to tady hlásám celou dobu, ale nenapadlo mi to hledat, některé starší recepty se tu nenajdou. Jsem nadšená, že jste nelenil a našel ten původ receptu. Takže vám děkuji na stotisíckrát! Nehodí se napsat, že jste zlatíčko, ale myslet si to můžu, že jo!? jo a o té matematice, to je někdy problematické, ony v kuchyni někdy platí zvláštní matematcká pravidla, nejznámější je: menší půlka a větší půlka! Tak dík a moc zdravím!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 21 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 21 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 47 minutami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 56 minutami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 1 hodinou
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 2 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 3 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 3 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 4 hodinami
Gratinovaná cuketa s brambory
Petaja uvařila před 4 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Bizon52 uvařila před 4 hodinami
Sirup ze smrkových výhonků (pro Janinu)
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Jak zpracovat bedly? Kromě oblíbených řízků je můžeme přidat do gulášů, polévek nebo do houbového koření
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Tématické fráze: bažant jako minutka nejlepší recepty na bažanta zajíci viseli jak se dělá bažant na cinu
Suroviny: bažant, sůl, pepř, mouka, máslo, cibule, houby, víno bílé, smetana, sýr
Bažant zapečený se sýrem (Kanada)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xX9n
Kančí kýta s hořčicí
Veronika.Hrozna
Hodnocení receptu je 4,8 (11×)