Bůček předem vařený a pečený
Jak proměnit kousek vepřového masa v neskutečnou delikatesu? Zkuste tento recept a připravte si lahodný a šťavnatý bůček a k tomu i výborný vývar, který lze použít jako základ polévek či omáček.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 15 551 kJ / 3 717 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,81 g |
Tuky | 323,01 g |
Vláknina | 9,63 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,40 g |
Sacharidy | 50,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Při vaření bůčku můžeme dát do vody i kořenovou zeleninu. Bude z toho výborný vývar. Jen po vytažení masa ho necháme zchladnout a sebereme přebytečný tuk. Zbude nám výborný základ na jakoukoliv polévku nebo omáčku. Množství surovin je orientační, dochucení záleží na vlastní chuti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 6. 2023 21:49
22. 2. 2022 12:08
6. 9. 2021 16:49
27. 1. 2020 12:26
27. 1. 2020 08:12
26. 1. 2020 23:49
21. 1. 2020 23:10
21. 1. 2020 00:50
20. 1. 2020 23:16
20. 1. 2020 23:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 21 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Kuře opékané nad ohněm
Infarkt uvařila před 31 minutami
Francouzské palačinky
Petaja uvařila před 54 minutami
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 8 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 10 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 11 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 13 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 13 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky
Další recepty
Tématické fráze: vařený buček marinovany vařený bůček v alobalu pomalu vařený bůček peceny bucek v alobalu pečený bůček předvařit marinovaný vareny bůček bůček vařený a pečený v troubě veprovy bucek vareny i pečený v troubě vereny peceny bucek vaření z bůčku nízký bůček recept ovařený pečený bůček pozvolna pečený bůček s medem vařené koleno a bůček recept vařený buček marinovany v alobalu česnek paprikový pečený bůček z papiňáku bůček 12 hodin v troube recepty vepřový bůček vařený ma se bucek pred pecenim povarit vařený buček do alobalu
Suroviny: bůček, cibule, česnek, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, olej, med, omáčka sojová, hořčice, paprika sušená sladká, česnek sušený, paprika sušená pálivá, sůl, pepř mletý
Bůček předem vařený a pečený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zZyy
10 názorů