Kuře na sádle s povidlovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 565 kJ / 135 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,19 g |
Tuky | 0,39 g |
Vláknina | 7,37 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 12. 2019 22:04
Dostala jsem se k tomuto vynikajícímu kuřeti až dnes. Udělala jsem malou kulišárnu, měla jsem zbyteček kachního sádla, takže to šlo pod kuře a pak jsem udělala k tomu jemné přílohové lokše, omaštěné zbytečkem sádla a máslem ! Pekla jsem velmi pomalu, aby to provonělo tím sádlem. Výborné !
10. 12. 2019 16:46
mika59: Dnes jsem pekla bažanta, manžel změnil jídelní lísteček!
9. 12. 2019 22:40
Veronika.Hrozna: To je opravdu třeba vyzkoušet ,,to se nedá popsat, ale kuře má jinou chuť, než sypané grilovacím kořením ..tady opavdu jen sádlo, kousek chleba, sůl a kmín..,max špetka majoránky..
9. 12. 2019 22:31
mika59: Tahám stehna z mrazáku! Mám domácí kuřátka! Díky Bohu za ně!
9. 12. 2019 22:27
Veronika.Hrozna: Položit chleba, sádlo a maso, podlít a přikrýt.. Je to jedno, chleba je kousek a rozpeče se..
9. 12. 2019 22:24
mika59: Ten chleba dát pod to stehno nebo vedle , aby se nepromočil , nebo radši nedat vodu vůbec? To sádlo dát na chleba taky? Trošku tápu v receptu.
9. 12. 2019 22:03
mika59: Aha, díky, někdy vyzkouším
9. 12. 2019 21:54
zizala: Chleba v kombinaci se sádlem a kmínem udělá to, že kuře, už když se peče vůní připomíná husu, a pak lehce i chutí. Chleba ten se rozpeče a u nás se sní první. Má výbornou chuť. Nejlepší je patka..
9. 12. 2019 21:50
Eja57: Děkuji je to změna...
9. 12. 2019 21:48
Mě zaujal ten chleba. Proč tam je a co s ním potom? Zase něco nového, co neznám
9. 12. 2019 21:45
Ta povidla Zahušťuji červené zelí taky trochou nastrouhané brambory, přidávám ještě trochu nastrouhaného jablka a brusinkovou ( v nouzi rybízovou) marmeládu...Ale ta povidla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 1 hodinou
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 14 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 23 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Právě bylo uvařeno:
Drobenkový koláč s jablky
PunkyLucik uvařila před 39 sekundami
Buchta se zakysanou smetanou
monstep uvařila před 4 minutami
Moravský vrabec
radbastim uvařila před 43 minutami
Koláč s rebarborou
Romanka67 uvařila před 1 hodinou
Výborné lasagne
Kejtie uvařila před 1 hodinou
Kuřecí hořčicové řízečky
Petri uvařila před 1 hodinou
Křehký rebarborový koláč s tvarohem
Handanda uvařila před 1 hodinou
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 2 hodinami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Karolina Světlá si pochutnávala na specialitách z Podještědí: Vařilo se kyselo s chlebovým kváskem nebo carapanda
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Tématické fráze: kuře na sádle kuřecí stehna sádlo pečený chléb na sádle
Suroviny: stehno kuřecí, sádlo, chléb, sůl, kmín celý, zelí sterilované červené, cibule, brambory, povidla švestková, sádlo, sůl, pepř, cukr, ocet
Kuře na sádle s povidlovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qN8k
11 názorů