Domažlický bramborák
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 409 kJ / 2 727 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,30 g |
Tuky | 175,48 g |
Vláknina | 29,16 g |
Cholesterol | 658 mg |
Sodík | 972 mg |
Sůl | 2,02 g |
Sacharidy | 198,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bramborák je výborný teplý i studený.
Recept je podle receptu z knihy Kuchařka pro krkonošského medvěda (nakl.Dona)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 1. 2021 20:34
ajahn: A to jste se registroval jen kvůli té jedné poznámce k receptu, který tu je už 11 let
25. 1. 2021 19:44
ajahn: dejte receptpřečtěte si poznámku
25. 1. 2021 19:29
Tohle je domažlický báč a ne bramborák!
26. 7. 2009 18:59
Co voní bramborákem - je naše +
25. 7. 2009 13:24
Cathleen, super! Po našemu zase- chudobnica
25. 7. 2009 11:43
nádherné - u nás (plzeňsko) je to známé jako "Hluchec" jen ze syrových brambor +
25. 7. 2009 11:40
Tento receptík znám pod názvem Bramborová buchta také někdy dělávám tak vím ,že je vynikající doporučuji
25. 7. 2009 11:23
Jé, Bibi, a já hledala podobný a nenašla
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
A Maruš, pojď, jsem zvyklá vařit pro víc lidí, jeden se tu ztratí a aspoň povyměňujeme zkušenosti
25. 7. 2009 09:51
Cathleen, chtěla bych k tobě na stravu Tento recept neznám
25. 7. 2009 09:24
Cathleen, taky dělávám a znám, u nás se tomu říká Krkonošský toč a je to fajn, že se to strčí do trouby a nemusí se stát u smažení.Krom jiného je to moc dobrý-u receptu ho mám vyfocený. Dávám bodíka
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Křupavé zapečené brambory
Judis uvařila před 5 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 7 hodinami
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 7 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 8 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 10 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 10 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 10 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 10 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem: K výraznější chuti uzeného pomůže jeden trik a smažená cibulka jídlo doladí
Dort ve tvaru srdce i bez speciální formy. Názorné video se skvělou vychytávkou ukáže, jak na to
Skromná kuchyně: Šmorn je staročeská delikatesa, kterou snadno zvládnete i dnes
Další recepty
Tématické fráze: bramborová buchta z plzeňska pečený bramborák bramborák z droždí bramborák pečený v troubě krkonošsky toč staročeský hluchec bramborák bramborák s droždím bramborák s kváskem starocesky bramborak výborný bramborák bramborák recept bramborák pečený báč hluchec krkonošský báč recept bramborový toč bramborak s droždí bramborový toč bramborák droždí
Suroviny: brambory, brambory, česnek, vejce, mouka hladká, majoránka, pepř, sůl, škvarky, droždí, cukr, mléko, array
Domažlický bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQZA
10 názorů