Polévka z červené čočky a pikantní klobásy
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 375 kJ / 90 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,95 g |
Tuky | 0,37 g |
Vláknina | 9,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 16,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2022 08:14
18. 3. 2022 12:52
15. 1. 2022 23:57
15. 1. 2022 22:51
4. 4. 2020 10:07
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bezlepkové ovesné lívanečky s banánem
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Mrkvové muffiny s kokosem
Přidáno před 22 hodinami
Houbová omáčka s hovězím masem
Přidáno před 22 hodinami
Pánský štrůdl boubelák
Přidáno 10. 6. 2024 14:49
Smažená rýže zero waste
Přidáno 10. 6. 2024 14:48
Právě bylo uvařeno:
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 27 minutami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 41 minutami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 1 hodinou
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 2 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý houbový guláš
Smirny uvařila před 2 hodinami
Burger z červené čočky
Majda07 uvařil před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Petaja uvařil před 4 hodinami
Francouzské brambory
PokusOmyl uvařila před 5 hodinami
Křidélka pečená s novými bramborami
Lennulinka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Retro okénko: Oplatky s náplní Svěženky, Dukla či Kávěnky se daly koupit za 1,50 Kčs a dělaly se v různých příchutích
Jak bezpečně užívat jablečný ocet? Maximálně dvě lžíce ve sklenici s vodou před nebo po jídle, a to jen krátkodobě
Další recepty
Tématické fráze: polévka z červené čočky s klobaskou polévka s červenou čočkou a klobasou polévka vka z červené čočky červená čočka recept polévka z červené čočky s s klobásou polévka z červené čočky s klobásou
Suroviny: čočka červená, klobása papriková, cibule, mrkev, celer, česnek, mouka hladká, římský kmín mletý, sádlo, pepř, sůl, majoránka, vývar
Polévka z červené čočky a pikantní klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kqRJ
5 názorů