Báječná houbová omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 391 kJ / 1 050 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,26 g |
Tuky | 76,02 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 237 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 54,47 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Můžete zvolit knedlíky, tentokrát jsem zvolil chleba na grilování. O chlebu i recept s fotkami krok za krokem najdete na https://www.mojetara.cz/recipe/houbova-omacka-zamp....
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 6. 2020 22:25
JanaDorazinova: Dík, já nějak jsem špaldě nenašel vztah, ale třeba to přijde.
22. 6. 2020 13:55
Mám k tomu špaldový hrníčkový knedlík .. Přidávám foto
22. 6. 2020 08:09
dala bych si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 16 hodinami
Citrusový džem
Přidáno před 19 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 21 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Právě bylo uvařeno:
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 7 hodinami
Cibulovo - podmáslový chleba
Liborec uvařila před 7 hodinami
Kuře na zelí (kysaném)
veeraa uvařila před 8 hodinami
Jednoduché punčové řezy
michaelabur uvařila před 9 hodinami
Zmrzlina ze zavařených meruněk
slunicka uvařila před 9 hodinami
Libečková polévka
Jasol uvařila před 9 hodinami
Jednoduchý jahodový dort
LenkaHaas uvařila před 10 hodinami
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Akninah uvařila před 11 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou
petula177 uvařila před 12 hodinami
Kuřecí s chřestem na cidru
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mezi nejkrásnější interiéry roku patří i pražská kavárna Kofínno nebo restaurace Marie B s tajemným menu
Banánové palačinky, lívance, dorty a další moučníky pro slavností příležitosti. Pochoutky z oblíbeného ovoce
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: máslo, cibule, žampióny, portobello, smetana na vaření, mouka hladká, pepř
Báječná houbová omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJwz
3 názory