Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 332 kJ / 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,38 g |
Tuky | 38,27 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 521 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 58,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčka je díky podmáslí lehce nakyslá a není třeba ocet. Já jsem měla jemné podmáslí od farmářů, tak jsem nedávala ani smetanu. Měla jsem zbytek čerstvého kopru, tak jsem přidala, ale nemusí být.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 7. 2020 20:16
27. 7. 2020 19:51
( Jen bych asi umázla to čárku nad á...Hodolany jsou s krátkým a...teď už jsou myslím součást Olomouce, ale bývala to samostatná obec a "máčka" se jmenuje podle nich....)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Česnekové výhonky se slaninou
Přidáno před 2 hodinami
Gyóza knedlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jogurtový chlebíček
Přidáno před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Boží milosti s kysanou smetanou a šlehačkou
Přidáno před 8 hodinami
Letní rajčatový salátek
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Pečené gnocchi se žampiony a cibulí
Tyna2015 uvařil před 2 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Moanka uvařila před 3 hodinami
Bublanina
VeronikaRob uvařila před 4 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
MamkaTerka uvařila před 4 hodinami
Smetanové brambory s kuřecím masem
Hankadr uvařila před 7 hodinami
Švýcarské ražničí
mrbrejtak uvařila před 7 hodinami
Kuřecí prsa s překvapením
malirka uvařila před 8 hodinami
Cuketa s mrkví, řapíky a pórkem v kuskusu
Magdalena.Dobromila uvařila před 9 hodinami
Kuřecí játra v marinádě
PetraCy uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající nakládaný libeček: Dokonale se uchová jeho chuť a typické aroma a kromě voňavé bylinky stačí jen dvě ingredience
Podvodnice: Cukroví z těsta, které kyne pod vodou, překvapí svou křehkostí
Manželé se „z donucení“ pustili do přípravy hot dogů: Vyrábíme vlastní klobásy, v obchodech jsme si nevybrali, říkají
Další recepty
Suroviny: brambory, cibule, podmáslí, klobása, vejce, mouka hladká, vývar, máslo, koření nové koření, bobkový list, cukr
Podmáslová omáčka na způsob Hodolanské
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0GzL
2 názory