Jablková pomazánka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 988 kJ / 3 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 62,70 g |
Vláknina | 67,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 79 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 633,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Lidové noviny z července 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 13 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 14 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 17 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 5 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 6 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 7 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 7 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 9 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 9 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Johana Šílená manželovi připravovala nápoj lásky z hadího oleje, sama pila mandlové mléko a jedla výrazně kořeněné skopové
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
Na co dát pozor při výrobě jahodové marmelády. Radíme začátečníkům
Další recepty
Suroviny: jablko, kakao, voda, cukr vanilkový, čokoláda hořká, cukr krupice
Jablková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmok
0 názorů