Švestkový koláč (špaldová mouka)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 729 kJ / 2 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,99 g |
Tuky | 75,08 g |
Vláknina | 48,95 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 349,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 9. 2020 23:09
11. 9. 2020 16:25
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 2 hodinami
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Právě bylo uvařeno:
Buchta z jogurtu
VACLAVKA123 uvařila před 5 minutami
Čína wok s jasmínovou rýží
Alca. uvařila před 24 minutami
Šunkofleky "klouzáky"
babca.mz uvařil před 1 hodinou
Pomazánka z balkánského sýru
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlá cottage pomazánka
jankohrasko uvařila před 1 hodinou
Rychlý kuřecí pekáček
Jan Nemec uvařil před 1 hodinou
Domácí bramborové gnocchi
Renaj uvařila před 2 hodinami
Kadlikův "koziňon" z květů bezu
Alicia8 uvařil před 2 hodinami
Bramborový guláš II.
Stokynka uvařil před 2 hodinami
Hrnková buchta (s čímkoliv)
LucieMatouskova uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Jak na dokonalý omáčkový základ podle Viléma Vrabce: Recept a postup českého šéfkuchaře zajistí perfektní výsledek
Další recepty
Suroviny: mouka špaldová celozrnná, mléko, cukr třtinový, skořice, olej, prášek do pečiva, švestky, cukr třtinový, mouka špaldová celozrnná, máslo, mák mletý
Švestkový koláč (špaldová mouka)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xKRr
2 názory