Cuketový chleba bez hnětení
Připravit vláčný cuketový chleba podle tohoto receptu zvládne i úplný začátečník. O těsto není potřeba nějak zvlášť dbát, po vymíchání v klidu kyne třeba celou noc a my ho pak jen přemístíme do formy a upečeme dokřupava.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 11 746 kJ / 2 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,00 g |
Tuky | 16,15 g |
Vláknina | 31,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,43 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 560,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Chleba je hutnější, ale vláčný i druhý den. Po upečení krásně křupavý.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 7. 2023 18:54
Chléb vypadá moc dobře, použít cuketu do chleba mě nenapadlo :) Děkuji za tip.
26. 7. 2022 12:37
michaelabur: Děkuji za vyzkoušení a milou zprávu
26. 7. 2022 11:31
Je vyniakjící. Dala jsem mouku cca půl napůl s hladkou žitnou a byl perfektní. Zmizel ani nevím jak
5. 10. 2021 10:13
marie23: Asi ano, ale nemám vyzkoušené.
5. 10. 2021 08:17
Chléb, vypadá krásně dá se použít i jiná mouka ( špaldová nebo žitná)
26. 10. 2020 16:31
dexulka: broucekSylva: Děkuji vám za vyzkoušení a milý komentář.
26. 10. 2020 16:00
Včera jsem chlebík upekla a je mňamózní, chutná nám,určitě ho upeču znova.
11. 10. 2020 13:23
Tento chlebík jsem pekla již podruhé a pokaždé nám moc chutnal.Přidala jsem i dýňová semínka.Jednou jsem část cukety nahradila dýní, tak byl pěkně barevný Určitě zase někdy udělám, když bude cuketa či dýně navíc Díky za inspiraci
18. 9. 2020 17:40
Buchyna: Marie Svarcova: Děkuji vám...
14. 9. 2020 09:37
Dobrý den, cuketa má v kuchyni spoustu využití. Tento recept mne zaujal, dávám bodík a dala jsem do oblíbených. Vyzkoušela jsem už hodně receptů na chleba. Nejvíce mi chutnal, kdy se těsto nechá kynout v lednici po celou noc.
Jinak z cukety vařím a peču ráda a vždy ji před zapracování nechám pořádně vypotit, aby pustila vodu. Chlebík od Vás určitě vyzkouším a pošlu foto. Děkuji za skvělý tip. Buchy
Jinak z cukety vařím a peču ráda a vždy ji před zapracování nechám pořádně vypotit, aby pustila vodu. Chlebík od Vás určitě vyzkouším a pošlu foto. Děkuji za skvělý tip. Buchy
13. 9. 2020 08:45
vypadá skvěle a určitě tak chutná
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 14 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 16 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 18 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno 1. 6. 2024 19:06
Právě bylo uvařeno:
Salát s grilovaným kuřetem a modrým sýrem
misula29 uvařila před 3 hodinami
Mrkvovo-batátový krém
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Pikantní krkovička po maďarsku
Moanka uvařila před 5 hodinami
Hrstková polévka
1Marketa2 uvařil před 6 hodinami
Jogurtová bábovka-rychlovka
Sob uvařila před 7 hodinami
Třešňový kompot
Soninka uvařila před 7 hodinami
Bábovka Rumina
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Domácí marshmallow
Drahomirakotlanova uvařil před 7 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Drahomirakotlanova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Cukrové ozdoby na cukroví a perníčky: Poradíme, jak si je vyrobit doma
Retro zákusek: Rakvičky se šlehačkou podle receptu Josefa Maršálka jsou křehké a voní po vanilce. Se šlehačkou nemají chybu
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cuketa, sůl, kmín celý, ocet, voda, droždí sušené, cibule sušená smažená, semínka slunečnicová, kmín celý, semínka dýňová
Cuketový chleba bez hnětení
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gmR6
11 názorů