Pórkový špenát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 236 kJ / 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,34 g |
Tuky | 10,14 g |
Vláknina | 18,51 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 159 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 30,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 10. 2020 11:02
Další výborný recept a pro mne novinka. Špenát máme doma všichni rádi a s tím pórkem bude příjemná změna.
10. 10. 2020 16:17
Zajímavý způsob přípravy špenátu,alkdyž tak koukám na tvé fotky ,hned bych se přidala k obědu Fotky jsou krásné, jako do časopisu o vaření
5. 10. 2020 12:21
hospodyne: Děkuji moc za vyzkoušení a zprávu
3. 10. 2020 17:16
3. 10. 2020 16:13
hospodyne: chystám se na něj zítra...pokud přidám česnek, který mám doma, tak to bude antiCOVID, antiUPÍR...a bude to moc dobré....
3. 10. 2020 15:52
Včera jsme měli k obědu - tedy část naší " staré" rodiny. Starší vnouček špenát svačil a konstatoval, že po TOMTO špenátu na něj Pepek Námořník nemá šanci!! Skvělý.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 10 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 12 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 15 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 1 hodinou
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 2 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 4 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 4 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 5 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 6 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 7 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaká postní jídla nám pomohou překonat období od masopustu do Velikonoc?
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: špenát, pórek, cibule, brambory, máslo, česnek, smetana, vývar masový, sůl
Pórkový špenát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lrAl
6 názorů