Japonské UDON nudle s krevetami
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 2 908 kJ / 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,76 g |
Tuky | 5,23 g |
Vláknina | 41,94 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 4,84 g |
Sůl | 10,50 g |
Sacharidy | 72,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
26. 11. 2020 17:34
yanull: Ano samozřejmě i tato příprava je možná. Nicméně pokud se nejedná vyloženě o tygří krevety tak krevetám stačí opravdu i těch 5 minut aby se hezky udělali. Pokud však někdo chce mít jistotu, že budou krevety dobře propečené a zelí že se nespálí, může určitě použít postup, který jste zmínila
26. 11. 2020 17:06
Nejsem zběhlá v těchto jídlech, ale napadlo mě, zda by se neměly nejprve osmažit krevety, ty vyndat, udržovat teplé a po nich teprve dát zelí a krevety pak k němu vrátit. Je to ovšem momentální nápad, nemusíte se ho držet.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 19 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 22 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 typicky jarních pokrmů láká barevností, chutí i lehkostí. Nechte se inspirovat
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat
Jaké jsou nejznámější druhy nudlí v asijských pokrmech a jak je připravit, aby chutnaly stejně dobře jako v asijském bistru? Poradíme, jak se v nich vyznat
Další recepty
Suroviny: nudle, krevety, zelí bílé, feferonka, česnek, pórek, omáčka sojová, ústřicová omáčka
Japonské UDON nudle s krevetami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qyVp
2 názory