Pečený bůček a pokrmy z něho
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 94 kJ / 23 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 0,75 g |
Vláknina | 1,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Bůčku použijte kolik chcete, raději více, neboť lze zmrazit.
"Koření na pečeni" koupené u stánků s kořením na trzích. Obsahuje všechno, tím pádem není třeba cibule ani česnek.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2021 18:47
17. 12. 2020 11:37
Za mne 4. dovolila jsem si přidat fotečku
17. 12. 2020 02:30
16. 12. 2020 21:58
Bod postupu 4. - maso můžeme rozmixovat...na čtverečky chleba čtverečky masa...nějak tomu nerozumím...
Možno upřesnit postup?¨
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 19 minutami
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 6 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno 19. 5. 2024 14:38
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno 19. 5. 2024 13:06
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Právě bylo uvařeno:
Cikánské řízky
Brabcak uvařila před 33 minutami
Rychlá rajská omáčka (bez masa)
barcasuch uvařila před 1 hodinou
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Nicoolka uvařila před 2 hodinami
Mandarinkové řezy
pavlapavlina uvařila před 2 hodinami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 2 hodinami
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 3 hodinami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 3 hodinami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 4 hodinami
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 4 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
BeBe řezy se žloutkovým krémem a čokoládovou polevou podle Terezy z Peče celá země. Téhle variaci nikdo neodolá
Jak připravit plech před pečením? Pečicí podložky k opakovanému použití mají řadu výhod
Šlehaná feta je skvělý dip k čerstvé zelenině nebo ke krekrům. Snadno se připravuje a božsky chutná
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, kmín drcený, sůl, koření, voda
Pečený bůček a pokrmy z něho
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/REqY
4 názory