Koprová omáčka s hovězím masem
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru, který dodá omáčce tu správnou chuť.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 16 798 kJ / 4 015 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 373,54 g |
Tuky | 205,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 1,16 g |
Sůl | 2,68 g |
Sacharidy | 165,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 2. 2021 23:09
21. 2. 2021 20:41
To je OBECNĚ i můj případ nechutenství
Vrcholem bylo, když babička paní casinové dělala vepřoknedlozelo a na závěr fantastické moravské zelí "vylepšila" šťávou po upečení masa (říkali tomu "podpoušt")
***
No a kdy už se konečně naučíte vkládat funkční odkazy, he?
https://www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkoky...
21. 2. 2021 20:41
21. 2. 2021 20:15
21. 2. 2021 20:07
21. 2. 2021 19:33
( A to já tu masovou chuť v koprovce nerada, dělám klasiku se žloutkem nakonec a jako příloha vždy brambory, bez masa, ale recept je super.
www.labuznik.cz/recept/snehurcina-sladkokysela-smetanova-koprova-omacka/)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Placičky s kopřivami
Přidáno před 2 hodinami
Dalamánkové bagety
Přidáno před 4 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 7 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 8 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno 20. 5. 2024 15:20
Právě bylo uvařeno:
Rychlý fazolový guláš
dyll3n uvařila před 1 minutou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Fulda uvařila před 19 minutami
Buchta - prošívaná deka
Misulka12 uvařila před 28 minutami
Bábovka ze zakysané smetany, s vůní skořice
Christine uvařil před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
maja.pavlickova@centrum.cz uvařil před 2 hodinami
Závin z listového těsta se salámem a sýrem
Ivcatkoo uvařila před 2 hodinami
Kuřecí prsa s fenyklem na balsamicu
MarketaN uvařila před 3 hodinami
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
Navarojana uvařila před 4 hodinami
Lilková pomazánka s majonézou
Alicia8 uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeské smažené kosmatice: Květy černého bezu se dají připravit nasladko i naslano podle snadných receptů
Holka u plotny radí: Valašská kaše pápěnka je vylepšenou verzí obyčejné krupičky. Dokonalou chuť zajistí jeden krok navíc
Vývar z masa a kostí je základem polévek i omáček. Jak uvařit ten nejlepší vývar
Další recepty
Suroviny: smetana ke šlehání, mléko polotučné, máslo, mouka bezlepková jizerka, sůl, ocet, cukr, kopr čerstvý, maso hovězí, cibule, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, sůl
Koprová omáčka s hovězím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YOkK
6 názorů