Hovězí biftečky se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 4 682 kJ / 1 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,06 g |
Tuky | 105,62 g |
Vláknina | 3,08 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 27,16 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Po odležení masa je to minutka. Čerstvé, očistěné fazolky krátce povaříme, scedíme a ihned přendáme do studené vody, aby si zachovaly barvu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 10. 2021 21:49
Veronika.Hrozna: Veronika.Hrozna: děkuji za komentář a přeji hezký zbyrek večera
18. 10. 2021 20:44
Naprosto, ne.Ja uz spekuluji, kde koupim svickovou. Tohle musim uvarit
18. 10. 2021 18:37
Děkuji za ko,entář a přeji krásný večer
18. 10. 2021 18:23
Toľko krásy a ostáva nepovšimnutá...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 21 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Právě bylo uvařeno:
Ošatkový chléb
DanaBl uvařila před 1 hodinou
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 10 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 11 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 12 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 12 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 12 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 14 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí zadní maso. Co se hodí na tatarský biftek a co na minutky
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Buchty po ránu: Bezlepkový chléb podle Josefa Maršálka je krásně křupavý, božsky chutná a lepek nahradila nezvyklá surovina
Další recepty
Suroviny: pepř, sůl, olej olivový, máslo, olej, mouka hladká, vývar hovězí, pepř zelený sterilovaný, smetana ke šlehání, víno bílé, sůl, lusky fazolové, olej sezamový, olej chili, česnek, cibulka jarní, omáčka sojová, brambory
Hovězí biftečky se zelenými fazolkami a pepřovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Qvj
4 názory