Malinovo - jogurtové nanuky
Suroviny pro 10 kusů
10 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 3 423 kJ / 818 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,29 g |
Tuky | 8,86 g |
Vláknina | 9,62 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 128 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 165,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nanuky jsou jemné konzistence bez ledových krystalů.
Množství cukru si musí každý přizpůsobit své chuti. Já jsem dělala tak, jak je v receptu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2021 08:49
Eja57: Taktéž děkuji. A jinak tu mrazničku mám od nanuků věčně probranou, tak musím pořád doplňovat zásoby.
4. 7. 2021 09:47
Bych si k ní vlezla do mrazáku a tam setrvala..
Dlouho....
4. 7. 2021 09:14
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečená brokolice s bramborami, sýrem a smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Tarhoňa s krevetami, hráškem a sušenými rajčaty
Přidáno před 19 hodinami
Banánové poháry s ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Domácí zmrzlina dvou chutí
Přidáno 28. 5. 2024 08:00
Křupavé hot dogy
Přidáno 27. 5. 2024 08:30
Čočkorýže s cibulkou na slanině
Přidáno 27. 5. 2024 07:56
Právě bylo uvařeno:
Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou
vladhn uvařila před 4 minutami
Fazolová polévka rychlá
Ladkaslunce uvařila před 45 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
TondaJ uvařila před 8 hodinami
Bramborová polévka od babičky
Noe_tvori uvařila před 10 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
TerezaD uvařila před 12 hodinami
Srbské žebírko
Kristinaaa uvařila před 13 hodinami
Gnocchi zapečené se špenátem a třemi druhy sýrů
jirikarpisek uvařila před 13 hodinami
Křupavé zapečené brambory
Lucie1001 uvařila před 13 hodinami
Jablečný linecký koláč
PunkyLucik uvařil před 14 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč-šup-šup
PunkyLucik uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak skladovat a zpracovat maliny? Pochutnáte si na nich i v zimě. V mrazničce vydrží až 8 měsíců
Hit internetu: Upekli jsme arašídové vafle jen ze dvou ingrediencí. Byly krásně nadýchané a zvenku křupavé
Jan Punčochář prozradil fígl, jak na skvělé řízky: Trik spočívá ve správném obalení i smažení, říká šéfkuchař
Další recepty
Suroviny: maliny, voda, cukr krupice, cukr vanilkový, škrob kukuřičný, voda, jogurt
Malinovo - jogurtové nanuky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qOlG
3 názory