Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibulová jíška do lednice

Hodnocení receptu je 4,5 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 7. 2021 17:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 855 kJ / 3 312 kcal
Bílkoviny38,59 g
Tuky253,34 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy213,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jíšku jsem udělala poté, co jsem vařila guláš na akci pro 35 lidí a cibule nakrájené na hotový guláš hodně zbylo. Nechtěla jsem ji vyhodit, zamrazit asi ani nejde, tak jsem udělala jíšku. Už ji nemám, je velice dobrá do polévek, luštěnin, zelí, gulášů a všude tam, kde potřebujete dohustit. Nejlepší je teď v létě, kdy dělám rychlé zeleninové polévky. Dám vařit zeleninu s libečkem a když změkne, tak vařící jen zahustím studenou jíškou a chvíli povařím. Rychlovka. Kdo chce, může přidat i lžičku papriky. Studenou z lednice odebíráme a vkládáme vždy do vařícího pokrmu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivana Ch

20. 7. 2021 18:27

Maminka taky dělala jíšku do zásoby, neteř myslím že ji také dělá. Já ne

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: cibule, sádlo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Cibulová jíška do lednice

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oM8z

Naposledy jste si prohlédli