Okurky v hořčičné marinádě - salát
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 3 057 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,11 g |
Tuky | 32,75 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 91,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Množstvo surovín je orientačné, každý podľa svojej chuti. Nám najviac chutí horčica kremžská, každý si recept môže upraviť aj pridaním iných korenín.
Šalát vydrží v chladničke pár dní, u nás maximálne dva dni. Konzumujeme ako prílohu, alebo "len tak".
Recept som našla dávnejšie na Internete (čiastočne iný), pre mňa neznámy. Stal sa u nás hitom tohto leta, pripravujem aj dvakrát do týždňa.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 8. 2021 17:22
16. 8. 2021 16:55
31. 7. 2021 08:13
31. 7. 2021 08:12
31. 7. 2021 07:48
30. 7. 2021 17:31
30. 7. 2021 15:54
30. 7. 2021 14:07
30. 7. 2021 14:04
30. 7. 2021 14:03
30. 7. 2021 13:55
30. 7. 2021 13:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové ledvinky dušené na cibuli se slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 21 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 23 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno 19. 5. 2024 11:19
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
malami uvařila před 1 minutou
Domácí rizoto
Karelka uvařil před 44 minutami
Přírodní vepřová kýta s kedlubnovým zelím a bramborovými knedlíky
Alex29 uvařila před 53 minutami
Krémová polévka z mrkve a fenyklu
BronislavaP uvařil před 1 hodinou
Šťavnatý citronový koláč
jakkuzzi uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
kimlo uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 12 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 13 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 15 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hladká a chutná omáčka je prubířský kámen kuchařských dovedností
Josef Maršálek upekl čokoládovou buchtu z batátů: Mramorovaná poleva doladí chuť hutného dezertu, říká cukrář
Omáčka velouté je základní světlá omáčka, kterou podáváme s masem, zeleninou nebo rybami. Je dobrým základem pro další omáčky či polévky
Další recepty
Suroviny: okurka čerstvá, cukr moučkový, olej, ocet, sůl, hořčice, česnek, pepř
Okurky v hořčičné marinádě - salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oMXz
12 názorů