Vepřové jazyky na černo
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
Tuky | 34,42 g |
Vláknina | 16,96 g |
Cholesterol | 102 mg |
Sodík | 4,86 g |
Sůl | 12,10 g |
Sacharidy | 94,81 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na tento způsob jsme původně dělali zaječí předek, ale jak často asi seženeme zajíce? Proto takto začala maminka dělat ty jazyky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 49 minutami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 3 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno před 14 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno před 17 hodinami
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno před 21 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
Přidáno 13. 5. 2024 10:14
Právě bylo uvařeno:
Sádlové rohlíky se škvarkovými knoflíčky
Rorejsek uvařila před 1 hodinou
Zapečené brambory s hermelínem
Peter xx uvařila před 1 hodinou
Podzimní čočková polévka s křenem
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Krémové kokosové řezy
anezka... uvařila před 2 hodinami
Italská čočková polévka
Jaja.27 uvařila před 2 hodinami
Extra rychlé lívance
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bílá kedlubnová polévka s česnekem
ctomala uvařila před 4 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
jitule248 uvařila před 11 hodinami
Marlenka jednoduchá, výborná
611Elenka uvařila před 11 hodinami
Krkovička s kuřetem a žampiony v lorně
Lisa444 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Luxusní banánovou buchtu s kakaem vykouzlíte za pár minut: Stačí několik ingrediencí a mikrovlnná trouba
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Další recepty
Suroviny: jazyk vepřový, cibule, celer, mrkev, petržel, citron, bobkový list, koření nové koření, pepř, tymián, povidla švestková, perníčky, sůl, rozinky, šťáva citronová, mouka hladká, máslo
Vepřové jazyky na černo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2j6P
0 názorů