Václavkový / houbový salát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 858 kJ / 683 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,16 g |
Tuky | 53,49 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,31 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2021 20:24
casino: ano, to jsou ti majitele velkého mrazaku nebo dvou :) my méně šťastní sušíme :)))
30. 9. 2021 17:03
casino: Ja i ich tiež dávam do mrazáku, ale bez nožičiek. Nožičky vysuším, rozmixujem a mám hubové korenie na celý rok.
30. 9. 2021 11:49
Frantiska:
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla
Václavky k uskladnění povařím a pak zamrazím, nebo dám do skla
30. 9. 2021 08:36
4 dny jsem průběžně sušila václavky :) musím vyzkoušet, pokud budu mít zase čerstvé
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 10 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaná bábovka s vaječným konakem
eskymak uvařila před 8 hodinami
Buchta s jablky a čokoládovou polevou
Sluncejasne uvařila před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Wanilor uvařila před 9 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Michaela1818 uvařila před 9 hodinami
Koláče s plněným okrajem
Polina uvařila před 10 hodinami
Levandulový sirup s mátou - domácí limonáda
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 11 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
paprika1000 uvařila před 12 hodinami
Koprová omáčka
olca1983 uvařila před 12 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
MiraBar uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Václavky jsou houby podzimu. Potřebují důkladně povařit a jsou skvělé do gulášů i k zavařování
Jak se připravuje vaječný likér? Kromě základní verze vyzkoušejte i karamelovou, vanilkovou či kávovou příchuť
Další recepty
Suroviny: houby václavky, rajče, salát, olej, sůl, kmín mletý, olej olivový, ocet vinný, sůl
Václavkový / houbový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gB93
4 názory