Cikánské nočky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 331 kJ / 1 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,95 g |
Tuky | 24,51 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 301 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 193,67 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Na první pohled se to zdá být asi divná kombinace :) Ale je to výborné :) Dobrou chuť :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 9. 2014 19:37
ted koukám teprve na suroviny já dávám kysané z pytlíku jen jednou jsem ho propláchla aby si zachovalo svoji kyselejší chuť jinak na té slanince a já si dala trochu špeku páč anglická byla moc libová dám zelíčko a asi 10 min restuji...dále postup dle receptu jen pro třeba 4členou rodinu je toho málo alespoň pro nás málo no že by to bylo tím že to bylo tak dobré?
9. 9. 2014 19:31
právě doboucháno a moc velká dobrota
9. 9. 2014 10:22
mňáááám uš těším až to udělám bodík letí,díky
25. 8. 2009 20:11
luci.jeee a bylo to fakt suprové!
20. 8. 2009 13:56
díky za fotečky, já jsem je nedávno dělala a nějak jsem zapomněla vyfotit
14. 8. 2009 18:36
Takže, milovníkům různých halušek vřele doporučuji. Moc dobré
9. 8. 2009 20:09
já kupuju normálně kysané v pytlíku a dávám tak jak je, akorát z něj vyždímu šťávu.
9. 8. 2009 19:43
Mi se to nezdá ani na první pohled špatná kombinace. Halušky se taky dělají na milión způsobů, z tvarohem, se zelím kyselým, sladkým, sýrem, brynzou... no a tohle opravdu vypadá moc zajímavě a já budu hodně uvažovat, jetli to hned zítra neprubnu Jen dotaz, není tady zmínka, co s tím zelím, uvařit, udusit...?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křenový dip
Přidáno před 4 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 6 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 6 hodinami
Banánovo-jablečné dortíky s jogurtovým krémem
Přidáno před 7 hodinami
Dip z kečupu a majonézy
Přidáno před 8 hodinami
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Peřinková buchta s pudinkem
LucieLP uvařila před 37 minutami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Katerina98 uvařila před 1 hodinou
Brambory dušené na másle
Robyjika uvařila před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Madleova uvařila před 2 hodinami
Kapustová polévka s červenou řepou
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 2 hodinami
Polská omáčka s vepřovým jazykem
daninako uvařila před 2 hodinami
Lahodné kuře-pečené v marinádě
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Hlávkový salát se škvarečky
dexulka uvařila před 3 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Zdenka13 uvařila před 3 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky
Jamca uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak využít pivo při vaření: Hodí se nejen pod špekáčky, ale i do těsta na závin a při přípravě jiných moučníků
Bratislavské rožky: Legendární slovenské pečivo z kynutého těsta je vynikající s makovou i ořechovou náplní
Pestré využití citrónů v kuchyni. Od polevy až po citrónovou šťávu
Další recepty
Tématické fráze: nočky nočky se zelim halušky se zakysanou smetanou cikánské placky cikánské placky z mouky nocky recept cikanske recepty pravé cikánské halušky bezlepkove nočky cikánské zelí ryzovy nakyp se zakysanou smetanou cikánský recept nocky bezlepkove cikánské halušky se zelím recepty cikanske nocky se zakysanou smetanou krupicové halušky z odpalovaneho těsta se sýrem placky z mouky cikanske těsto na nocky cikánské halusky s brinzou
Suroviny: mouka hladká, tvaroh, vejce, mléko, sůl, smetana zakysaná, cibule, slanina anglická, zelí kysané
Cikánské nočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KZzM
8 názorů