Dušené červené zelí s povidly
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 2 488 kJ / 595 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,37 g |
Tuky | 15,93 g |
Vláknina | 15,47 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 79,45 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Povidla dají zelí příjemnou chuť. Dala jsem dvě lžíce, klidně dejte jednu a pak přidejte a dochuťte.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno před 30 minutami
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno před 13 hodinami
Jablkové buchtičky
Přidáno před 18 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Slaná bábovka z toustového chleba
Přidáno před 21 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Můj těstovinový salát s kuřecím masem
Jan Nemec uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč
mikulas-mares uvařila před 10 hodinami
Kovbojské fazole
lenkavozihnojova uvařila před 10 hodinami
Palačinky na slano
Hanka99 uvařila před 11 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
lenkavozihnojova uvařila před 11 hodinami
Výborné lasagne
misak2 uvařila před 12 hodinami
Chléb babičky Elišky
magdalenka uvařila před 13 hodinami
Avokádo brownie
Hejhulka007 uvařila před 15 hodinami
Domácí chléb ze žitné a hladké pšeničné mouky
PetraSt uvařila před 15 hodinami
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 16 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Přílohové hlávkové zelí k masu a knedlíkům - to není úplně snadná disciplína. S našimi radami to ale zvládnete hravě
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Další recepty
Suroviny: zelí hlávkové, jablko, brambory, cibule, víno, sádlo, cukr, povidla švestková, koření hřebíček, skořice celá, sůl, cukr, ocet
Dušené červené zelí s povidly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w1oG
0 názorů